Ön szerint mennyi idő alatt szervezhető meg a MűvészetMalom 2012- 2013. évi programtervében szereplő Csontváry kiállítás? – tette fel a kérdést Török Katalin művészeti szakíró az Oktatási és Kulturális Bizottság szeptember 7-i ülésén, ahol rajta kívül a Platform felhívására még közel háromtucat képzőművész, művészeti szakember és művészetpártoló várta kíváncsian Kolti Helgának a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. új igazgatójának válaszát.

- Félév! Az igazgatóasszony szerint félév, Török Katalin szakíró, művészeti szakember szerint viszont ennek a kiállításnak a rangos és méltó megrendezése legalább 2-3 éves előkészületet igényel, nem beszélve arról, hogy az időtényezőn kívül számos egyéb feltétel megléte is szükséges.

A választ az ülésen megjelent művészek nem tekintették másnak, mint egyszerű blöffnek, miként a már a Művészeti Tanácsot is megjárt tervezet legtöbb pontját. A parázs vitáktól sem mentes ülésről részletes beszámoló olvasható a Szentendrei Hírek Online oldalon Elfogyott a bizalom? MűvészetMalom koncepció-címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamp.blog.hu/api/trackback/id/tr133265455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása