pályázhat minden olyan képzőművész, aki már igazolhatóan önálló művészi tevékenységet tud felmutatni.

http://www.alkotomuveszet.hu/index.php/59-szentendrei-regi-muvesztelep-palyazati-felhivas

A pályázat legfontosabb feltételei:
1. A bérleti jogviszony határozott időre, három évre szól.
2. Bruttó 9.000,-Ft/hó bérleti díj megfizetése, amelymagában foglalja az üzemeltetés költség hozzájárulást is. (kertkarbantartás,közös területek takarítása, közvilágítás, szemét és veszélyes hulladék elszállítása, havi egyszeri takarítás a műteremben, gondnoki szolgálat).
Továbbá a közüzemi költségek (áram, fűtés és víz) mérőóra szerint
megfizetése kötelező.
3. A pályázat feltétele a Magyar Mecénás Programba (MMP) való regisztráció.
4. A pályázóknak el kell fogadniuk a Művésztelep Házi Rendjét (2. sz. melléklet) és a bérleti szerződésben kikötött feltételeket.
5. A művésztelepen alkotóknak a bérleti jogviszony ideje alatt készült műveiből a MANK évenként kiállítást rendez. A kiállításra a MANK által felkért kurátorok választják ki a műveket. A kurátorok választása alapján a kiállított művek közül művészenként évente egy alkotás a MANK tulajdonába kerül.

Sikeres pályázást kíván a

SZAMP vezetősége!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamp.blog.hu/api/trackback/id/tr905813849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása