Interreg pályázat

2011.07.24. 17:26

 

2011. április 04-én írásos tájékoztatást kértünk és kaptunk dr. Török Balázs alpolgármestertől az Interreg IVC, európai uniós kezdeményezés keretében megvalósítandó ECB-BCE (Enterprise Culture Based or Business of Enterprise) elnevezésű, nemzetközi tapasztalatcsere útján megvalósulandó kulturális vállalkozások fejlesztését irányzó pályázatról.
A pályázati program részletes kidolgozására a szeptemberben várható elbírálását követően kerül sor.
A pályázaton egy-egy projekttel szerepel Szentendre Város Önkormányzata és a Dunakanyari ésPilisi Önkormányzatok TöbbcélúKistérségi Társulása.
 
Mit kell tudni az Interreg IVC pályázatról?
 
Az INTERREG egy uniós kezdeményezés, amelynek célja, hogy a különböző fejlettségi szintű európai térségeket közös szintre hozza, ezzel téve egyenlő esélyűvé a régiók további fejlődését és versenyét.
A projekt kulturális vállalkozásokat céloz meg, amelyek egyaránt magukba foglalják a kulturális világot, közösséget fejlesztő, támogató kezdeményezéseket, programokat, projekteket, továbbá kulturális tevékenységet végző, segítő vállalkozásokat valamint az egyéni vállalkozók és művészek csoportjait.
Szentendre további 14 partnerrel vesz részt ebben a. A projekt teljes tervezett költségvetése 1 900 000 euró, melyből Szentendre része 131 000 euró lenne.
A projekt lefolytatásának időkorlátai: 2012. január 1. -  2014. december 31. között időszak.  Részletek a Képviselő-testületi 2011. március 10.-i előterjesztésből, amelynek teljes szövege az alábbiakban olvasható:
 
Dr. Török Balázs alpolgármester által megküldött pályázati dokumentumok:

szamp.blog.hu/media/file/Előterjesztés-Interreg pályázaton való részvételről_végleges (3).doc 

szamp.blog.hu/media/file/Interreg pályázat leírás (angol) (3).doc

szamp.blog.hu/media/file/article_analogy_2RP (2).doc

A bejegyzés trackback címe:

https://szamp.blog.hu/api/trackback/id/tr433094033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balobalobalo 2011.07.27. 11:08:57

Oké, és?
Mi történt április óta az ügyben?
süti beállítások módosítása