A témához kapcsolódóan 5 előadást hallgathatunk meg, majd rövid szünet után kerekasztal beszélgetés lesz az előadókkal, valamint Aba Lehel főépítésszel, és Vincze Ottó szentendrei képzőművésszel.

meghivo_szamp_szimpozium2.jpg

A szimpózium szervezésével célunk a jelen helyezet feltárása, értékelése, a "hogyan lehet másképp?" témakörén belül a magyarországi és a külföldi gyakorlatok, példák megismerése, megismertetése. Reményeink szerint a szimpóziumon elhangzottakkal segítjük Szentendre közterületein - a mai kor szellemiségének megfelelő - megújulást, felfrissülést.

Előadóink:

  • Szalai András DLA, építész, művészettörténész BME Építészettörténeti Tanszék_vitaindító                 előadás_Szentendre nemrégiben felújított Dumtsa korzója, és a felújításra váró Dunakorzó
  • Dajka Péter építész, Puhl és Dajka Építésziroda _ Szentendre Dunakorzó
  • Wallner Krisztina tájépítész, Tilia Bt. _Füred Balatonpart
  • Szohr Gábor tájépítész, Újirány Csoport_ Közösségi tervezési projektek_Bp. Teleki tér
  • Kukucska Gergő építész, BME Urbanisztika Tanszék, Város és Folyó Egyesületet, D1618              Műhely_Ideiglenes eszközök hosszú távon. Spontán város.

A szimpózium a SZAMP és Szentendre Város Önkormányzatának közös szervezésében kerül megrendezésre. A rendezvény fővédnöke: Gyürk Dorottya kulturális és turisztikai alpolgármester.

Szeretettel várjuk szombaton!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamp.blog.hu/api/trackback/id/tr347456898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása